Kupi Brick Rigs ključ. Brick Rigs Steam CD ključ price comparison

Usporedite cijene i kupite Brick Rigs ključ jeftino! Nakon kupnje, ključ igre omogućuje preuzimanje, instaliranje i igranje Brick Rigs izravno na Steam na računalu.

Trenutna najniža cijena 02-03-2024 za ključ Brick Rigs u SAD-u je € 5.59

Brick Rigs je fizikalna sandbox igra koja vam omogućuje da izgradite, vozite i uništite gotovo svaku vrstu vozila koju možete zamisliti. Bilo da je u pitanju trkaći automobil, vatrogasno vozilo, viličar, helikopter, avion, vlak, brod ili čak tenk, vjerojatno ga možete izgraditi u Brick Rigs.

Kreacije Zajednice

Također možete učitati svoje kreacije na radionicu kako biste ih podijelili s zajednicom. Ako nemate volje za izgradnjom, jednostavno možete preuzeti bilo koju od više od 200.000 već učitanih kreacija drugih igrača.

Višeigrački Način Rada

Višeigrački način rada omogućuje vam da doživite ovu fiziku zajedno s prijateljima. Možete organizirati utrke, uništavanja, zračne borbe ili hitne scenarije. Pravila su na vama!

Uplovite u Svijet Brick Rigs

Bilo da želite izgraditi vlastita vozila ili preuzeti jednu od više od 200.000 već učitanih kreacija na radionici i doživjeti dinamičku vožnju i uništavanje u Brick Rigs, razvijeno od strane Fluppisoft.