Kupi Little Nightmares 3 ključ. Little Nightmares 3 Steam CD ključ price comparison

Usporedite cijene i kupite Little Nightmares 3 ključ jeftino! Nakon kupnje, ključ igre omogućuje preuzimanje, instaliranje i igranje Little Nightmares 3 izravno na Steam na računalu.

Trenutna najniža cijena 02-03-2024 za ključ Little Nightmares 3 u SAD-u je € 35.99

Zaronite u novu avanturu kroz iskrivljeni svijet Little Nightmares III, gdje se granice između stvarnosti i noćne more zamagljuju. Istražite zastrašujuće krajolike Spirale, gdje opasnost vreba iza svakog ugla, a preživljavanje ovisi o lukavosti i suradnji.

Preživite Opasnosti Spirale

Zarobljeni u tajanstvenoj Spirali, pratite uzbudljivo putovanje Lowa i Alonea, dvoje prijatelja ujedinjenih zajedničkom željom za bijegom. Navigirajte kroz opasni svijet pun zastrašujućih iluzija i nadnaravnih neprijatelja, izbjegavajući mračne sile koje vrebaju.

Suočite se s Vašim Strahovima Zajedno

Prvi put u seriji, svladajte svoje najdublje dječje strahove zajedno s pouzdanim suputnikom. Sudjelujte u online kooperaciji i stvorite nepoderivu vezu s prijateljem ili krenite sami s intuitivnim AI suputnikom uz sebe. Suočite se s jezivom nepoznanicom i otkrijte tajne koje se kriju u srcu Spirale.

Ovladajte Vještinom Preživljavanja

Odaberite svog majstora iz dvojca svježih likova, svaki opremljen svojim arsenalom alata i karakterističnim vještinama. Riješite kompleksne zagonetke, prevarite lukave neprijatelje i iskoristite snagu timskog rada dok se borite protiv prijevarnih stanovnika ovog zastrašujućeg svijeta.

Putujte Kroz Iskrivljene Kraljevstva

Putujte kroz nadrealni opseg Spirale, spoj distopijskih kraljevstava ispunjenih bizarnošću i jezom. Prođite kroz krajolike koji variraju od pustinje Necropolisa do zastrašujućih užitaka mračnog lunaparka i mračnih hodnika industrijske noćne more. Suočite se s nizom protivnika, od zastrašujućih buba do divovske bebe, dok se borite za svoju šansu za slobodu.

Otkrijte Misterij Lowa i Alonea

Upoznajte misteriozne likove Lowa i Alonea, dva duha isprepletena u priči o tami i iskupljenju. Otkrijte uzbudljive tajne iza dječaka skrivenog iza vrane maske i djevojčice s pletenicama dok navigiraju kroz dubine tajanstvene Spirale. Vodite ih kroz opasnu nepoznanicu dok se bore da otkriju tajne koje okružuju tajanstveni put za bijeg iz “Ničega”.